Wuk? Ja. Inderdaad.

In de tweede aflevering van Up De Ruttel komt niemand minder dan de West-Vlaams ambassadeur aan het woord over zijn favoriete West-Vlaamse uitspraak.

Met Dominique had ik een gemoedelijk gesprek over zijn ambities, hoe hij aan zijn tattoos komt en uiteraard hoe zijn voorliefde voor het West-Vlaams is ontstaan. We omarmen ook het feit dat een bromvlieg ons gesprek komt verstoren. Strontvliege!

Linkjes:

De muziek uit de podcast wordt gemaakt door de band Dudsekop.

De Krant van West-Vlaanderen.

13 reacties

  1. Mooi gesprek! Ik vond het heel naturel overkomen, je bent heel erg in je element (Dominique is babbelen voor een medium wel al wat gewoon, natuurlijk). Weer een spreuk geleerd die ik niet kende, benieuwd naar wat de volgende afleveringen brengen.

  2. Keigoed (of misschien beter ‘stief goed’) gedaan en alles als rasechte Oost-Vlaming perfect kunnen volgen, al kan het feit dat ik regelmatig eens bij de collega’s in West-Vlaanderen zit op kantoor en Gent vol aangespoelde West-Vlamingen loopt daar ook wel voor iets tussen zitten 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s