Op de boekenbeurs was Jeroen Meus één van de favoriete auteurs. In de lange wachtrijen zullen ongetwijfeld veel jonge meisjes gestaan hebben voor de Dagelijkse Kost-kok. Terecht zou ik zeggen ! Eindelijk eens een man op TV die er nog enigszins als een man uitziet. Hij is verzorgd maar ziet er nog steeds mannelijk uit. Het lijkt het type man dat gewoon naast je deur zou kunnen wonen. Zo een man die er goed uitziet maar het zelf nog niet goed beseft. En het feit dat iemand mijn man met hem vergeleek deze week heeft er absoluut niets mee te maken hoor 😉 absoluut niet! Ik kan het alleen maar beamen! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s