Ik haal me waarschijnlijk een “oh my god”-zucht op de hals van elke IT-er als ik zeg dat ik nog steeds werk met windows 2000. Volgend jaar 12 jaar oud! Nochtans heeft mijn laptop windows vista, iets waar ik al helemaal niet mee kan werken. Tijdens mijn opleiding kon de IT-coördinator/leerkracht geen weg met dit programma omdat hij na 2000 was afgestudeerd! Hij was er ook heilig van overtuigd dat hij ouder was dan iedereen waaraan hij les gaf…euh…jaja hoor….Ondertussen blijf ik verdertokkelen met 2000 en vista. Soms is het even zoeken waar bestanden zich bevinden, vooral dingen die ik download blijken soms ver te zoeken maar het lukt…opt gemakske…achter in den tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s