Nu mijn babe en ik volle bak aan de slag zijn op het werk is het eindelijk alsof alles weer zijn gewone gangetje gaat. Ik doe terug mijn oorspronkelijke job en hij zit tot over zijn oren in het werk. Zo genieten we des te meer van thuiskomen bij onze kleine mustie. Het begint echt aan te voelen als een gezin. Wij drietjes! Zijn jasje hangt bij onze jassen aan de kapstok. Zijn kleren liggen ’s avonds klaar naast de onze. Wie durft te zeggen dat huisje-tuintje-kindje een saai gedoe is!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s