Ik ben een kinderverhaal aan het prepareren voor Ilja. De tekst is al bijna klaar, nu de tekeningen nog. De ideeën zitten in mijn hoofd maar ik vind de tijd niet om te tekenen. Het verhaal van “Brechtje, het nieuwsgierige spechtje” zou toch pas moeten klaar zijn voor hij een jaar of 4 is, dus ik heb nog even tijd. Momenteel vraagt het kleine spechtje thuis nogal wat tijd zodat er van tekenen niet veel in huis komt maar ik kijk er naar uit om mij eraan te zetten!

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s