Eindelijk! Een dagje samen met Pieter en Ilja, we hadden de hele middag samen vrij…tijd dus om voor het eerst te gaan zwemmen met Ilja. We praatten er nu al zo lang van, maar het paste nooit! Of ik moet werken, of hij moet werken, of hij is van wacht, of Ilja slaapt, of Ilja is ziek, of er is iets anders gepland….maar gisteren niet. Een zwempamper, een badcape, babyzeep, ons zwemgerief, een grote zak om alles in te proppen. Nog even vlug bellen naar het zwembad om te informeren naar de aanwezigheid van een verzorgingskussen in de gezinscabine….en dan…het zwembad is gesloten tot 22 december! Verdikke hé! Dan maar een uitgebreid badje gegeven. In de badkamer deze keer. De laatste keer kon ik mijn keuken dweilen met het water dat hij uit zijn badje stampte. Volgende week, goeie keer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s