“Als je die trui losjes open laat hangen dan zie je er slanker uit”.  Gewaagd van de verkoopster om zoiets te zeggen, maar niet tegen mij.   Ik hou ervan als verkoopsters hun mening geven.  Een winkel waar men durft zeggen “dat staat u absoluut niet”, daar ga ik terug.  Zoals Steps in Roeselare.  Ik mag er niet teveel rondkijken, er hangen altijd wel meerdere stukken die ik mooi vind.  Het soldenshoppen verliep gemoedelijk, maar gaan winkelen als het buiten “code oranje” is voor de storm bleek ook wel een goed plan om wachtrijen aan kassa’s en pashokjes te vermijden.  In een mum van tijd en zonder aanschuiven had ik alles wat ik wou.   En ja, ook de etiketjes van mijn aankopen hadden code oranje!  Er was zelfs nog tijd over voor een warme choco in de coolste boekhandel van Roeselare en omstreken (waar ook toffe verkopers werken trouwens :-)).  Nu nog een paar mooie botten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s