“Prachtig valentijnsgeschenk, verras uw geliefde!” Say what? De cadeautjestocht van het eindejaar is nog niet goed verteerd of we moeten alweer op zoek naar een geschenk. De commerce moet draaien, het geld moet rollen! Ik heb de cadeautjesgeverij zoveel mogelijk trachten te beperken het voorbije jaar. Pïeter en ik geven sowieso nooit cadeautjes aan elkaar, het laatste wat ik van hem kreeg was mijn verlovingsring en als ik daarbij stilsta blijkt dit ondertussen al 3 jaar geleden…ah neen, voor onze verjaardag kopen we iets voor elkaar. Al kan ik niet meteen voor de geest halen wat ik vorig jaar heb gekregen (sorry schat)…(een baby zal gegarandeerd zijn antwoord zijn! Haha!). Ok inderdaad, we zijn rond die periode voor de eerste keer zonder Ilja gaan eten in een lekker restaurantje in Ieper en op stap geweest,…hij kreeg een verrassingsetentje met vrienden op zijn verjaardag…ook niet echt een echt cadeau maar wel een leuke avond….ohja juuste, ik heb ook een verrassingsetentje gekregen met heerlijke kaasplank van Terra Vinea…verdikke zeg er zitten gaten in mijn geheugen….jongens toch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s