Pyjama’s wassen – body’s uitwassen – neurofen toedienen – naar de dokter gaan – koorts meten – perdolan toedienen – pamper verversen – melk geven aan Ilja – uitgekotste melk opkuisen – antibiotica toedienen – pamper verversen – koorts meten – 39 graden zien verschijnen – ongerust zijn – pampers die de inhoud niet aankunnen – pyjama’s wassen – pyjama’s drogen – fruitpap geven – uitgekotste fruitpap opkuisen – matrasje uitwassen – lakentjes in de wasmachine stoppen – slaapzakjes wassen – pyjama’s wassen – neurofen – perdolan – clamoxyl – diarreepampers verwijderen – de ondergekotste vloer opkuisen – de zetels afwrijven – melk geven – melk over je krijgen – badjes geven – naar de dokter gaan – koorts nemen – 39,5 zien verschijnen – geen verbetering zien – ondergekotste winnie the pooh trachten te redden – ongerust zijn – medicatiespuug opkuisen – “aardig” in de buik worden – ongemakkelijk zijn – een pipetje trachten in zijn mondje te rammen – alles terug eruit zien vliegen – kots kuisen –zelf overgeven – een welgezind kereltje zien als hij alles kwijt is – hem zien vermageren –pyjama’s wisselen –  bellen naar de dokter van wacht –  ook pieter ongemakkelijk zien worden – horen over “naar de kliniek brengen” – om 21u voor het eerst het huis uitgaan voor zijn onderzoek – horen over een maag/darmstelselontsteking – rondrijden naar apotheek van wacht – koorts – motiliumsiroop toedienen – flesje geven – blij zijn dat het erin blijft-….met andere woorden: het was echt een zalig weekendje hier bij ons thuis…

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s