Marbels’ haar kammen…het is altijd een avontuur op zich.  Ze begint met rondjes te draaien waardoor de lange fakken vastpakken een onmogelijk opdracht is.  Als ik met de borstel over haar hoofd kam dan gaat het beter..”prrrr” “prrrr”, kopjes geven, rond mijn benen draaien.  Het begint iets vlotter te gaan en uiteindelijk kan ik aan de flanken beginnen en over de rug, om zo te eindigen bij de staart.  En dan is de eerste laag al gekamd….de 148 andere lagen, dat is een ander verhaal.  Als ik de borstel dieper in de vacht duw om de opkomende klitten tegen te gaan is het al goed en wel, zolang ik niet teveel achteruit trek.  Want ineens is het “TJAKA!” een stel kattennagels in je hand!  Auchiewawa!  En dan heb ik het nog niet over die keer dat we ze in bad gingen steken….

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s