Er is zo’n ruim aanbod aan media dat het moeilijk is om eruit te springen denk ik.  Vreemd genoeg was één klik op “Girl In Armour” voldoende om het nummer direct graag te horen en de cd te bestellen bij cosmox.  Leve het aan huis leveren, al denkt de postbode er waarschijnlijk anders over.  Overlaatst gaf hij een pakket af dat voor een andere straat was bedoeld.  Hij zei “ah, ik ben het zo danig gewend dat de pakketjes voor hier zijn dat ik niet goed gekeken heb”.  Zoveel bestel ik nu toch ook weer niet?

The Me In You dus, die vervangen binnenkort The Magic Numbers die ik herontdekt heb tijdens het rijden in het donker…

Soms is lotjetrek in de cdmap echt een verrijking!

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s