Soms twijfel ik wel eens….zou ik niet meegaan met Pieter als hij om nog een tattoo gaat?  Het lijkt nu al zo lang geleden dat we samen zijn eerste gingen zetten.  Ik wou er persé bij zijn.  Het vreemde geluid van de naald en de geuren van zweet en verbrandigheid die in de tattooshop hingen waren bedwelmend.  Gelukkig kon ik na een 10tal minuutjes gewoon een koffie gaan drinken want het was een beetje saai om de hele tijd daar te staan drendelen.  Veel kun je daar niet lezen behalve boekjes met volgekleurde mannen of vrouwen waarvan ik drie vierde afgrijselijk vind.   Daar had ik op dat moment weinig interesse in.  Er was niks dat mij voldoende leek om de rest van je leven mee te dragen.  Tot nu natuurlijk….Maar waar zet je als vrouw zoiets?  Op een plaats die zichtbaar is voor iedereen in de zomer lijkt me uitgesloten al zou het wel zichtbaar voor mezelf moeten zijn.  Er schiet niet veel over denk ik.  Een heup ofzo?  Maar ik vind niet dat ik mooie heupen heb, dus wil ik er niets opzetten.  In feite vind ik niet meteen een onderdeel dat mooi genoeg is om er een tekening op te laten zetten.  Misschien moet ik eerst proberen tevredenheid over mijn lichaam te krijgen alvorens er dingen op te zetten die ik aan niemand durf tonen…De stap daarna zal zijn “niet gillend in een hoekje kruipen terwijl ik op mijn hoofd begin te slaan nadat iemand de MIEEEEEEEEEEEE imiteert”….en dan zijn we op de goeie weg gasten!

3 reacties

  1. Wat zou je er dan op laten zetten? Ik zou misschien ooit wel eens een kleine tattoo willen maar ik heb geen idee waarvan. Waar: misschien op een schouderblad of een enkel, of op de wreef van je voet, of net aan de lijn van je bikinibroek op buik of rug….. Ooit:)

    1. alleszins iets dat te maken heeft met mijn zoon, die kan ik niet meer uit mijn leven denken! Ik vind een voet ook wel mooi maar ik wil het liever niet zichtbaar in de zomer en ik draag graag een open schoen of teenslets 😀

      1. Maar als je ’t op de wreef zet? Dan zie je het enkel als je teenslippers aan hebt dus dan geeft het zo niet he? Als je ’t echt niet zichtbaar wil is bil een goeie plaats 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s