Dan zit je daar om 5u30 ’s morgens vlees te wegen en in babyporties te verpakken.  Alsof er hier een mini vleesfabriekje werd opgericht tijdens de nacht.  Dat gebeurt er als je echtgenoot je elke avond om 21u30 uitnodigt om mee te gaan slapen en je daarop ingaat.  Gelukkig heb ik voldoende boeken om me nog een half uur mee bezig te houden als mijn hoofd nog niet gekalmeerd is, maar in tussentijd is ook mijn bioritme volledig aangepast aan dat van Pieter.  Ter info: het is tijdelijk tot hij een opleiding in Brussel heeft afgerond en aangezien de verre westhoek echt niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer, is 5u het dodelijke verdict voor mijn babe.  Nog twee weken en half, ik tel mee af want het klinkt goed, nog twee weken en half!  De avonden dat ik tot 19u of 20u moet werken ben ik kaduuk als ik thuiskom, plof ik in de zetel met de mustiekat en is er enkel nog voldoende energie om hem (de mustiekat, nogmaals ter info) te entertainen tot hij gaat slapen (als hij er al niet in ligt en ik hem moet gaan afloeren vanuit het deurgat).  Maar binnen twee weken en half is het achter de rug…en kan het prachtige voorjaar verdergaan.  Ohja en ik heb nieuwe vrienden.  Ze spreken me aan met “beste mama” en ze hebben me daarnet gemaild met reclame voor hun nieuwe site.  Wel vriendelijke mensen hoor, ze mailen regelmatig en telkens met een groet: ”Je vrienden, het Pampersteam”.

Vriendelijke groeten,

Je vriendin,

Het shoutyourheartout-team

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s