Zalig toch, de enige bekommernis die ik momenteel heb is het feit dat mijn zonnebril in Pieters’ auto ligt…maar met je rug naar de zon liggen lost zoiets op.  Op zo’n dagen vind ik mijn wisselend uurrooster fantastisch al moet ik zondag een elfurendienst doen.  Maar dan ben ik toch thuis op mijn vent zijn 30ste verjaardag maandag.  De eerste van ons twee dit jaar.  Maar 30 of 29, wat maakt het uiteindelijk uit?  Ik hoor velen zeggen “voor mijn 30e wil ik dit of dat bereikt hebben…” Ik voel me al content met een diploma, vast werk, een eigen huis, een echtgenoot en een kind.  Of er nog kinderen gaan komen dat zullen we wel zien.  Of er nog meer diploma’s gaan komen dat hangt af van het verder verloop de komende tien jaar…maar misschien word ik wel zo’n vrouw die stiekem (of recht in het gezicht) door de andere leerlingen “’d’oude doos” wordt genoemd als ik op mijn 40e in de richting psychologie beland.  Wie zal het zeggen?  Ik ging 10 jaar geleden toch niet durven voorspellen dat ik in negen jaar tijd zoveel ging evolueren.  Wat zeggen ze, life begins at 40….zoals Walter Capiau zou roepen:”Laat maar komen Grietje!” We’re ready for it!  Maar in plaats van zo’n domme dobbelsteen, laat maar een flesje champagne rollen, ’t is ’t zelfde werk!

 

1 reactie

  1. Ik zou graag hetzelfde verwezenlijken als jij voor mijn 30e! Maar ja wie zal ’t zeggen waar de ondoorgrondelijke kronkelweggetjes van ’t leven ons naartoe brengen… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s