Meer tijd spenderen aan het proper noteren van een to-do-lijstje dan aan de dingen die er effectief opstaan.

Torens bouwen met allerhande materiaal op de legplanken in de garage en denken “hmm, ik ga moeten opletten dat dit niet naar beneden dondert” en het tegelijkertijd trachten op te vangen als het dat ook effectief doet.

Weken aan een stuk tegen mezelf zeggen in de auto: “ik ga die mesthoop moeten opruimen” en dan iets op diezelfde mesthoop leggen om het zeker mee te hebben.

Daadkrachtig zijn in het nemen van beslissingen op short notice, maar twijfelen over twee simpele menu’s in een restaurant.

Het een lumineus idee vinden om een vaste plaats voor mijn gsm te hebben, maar het daar enkel bij laten en toch veel te vaak me laten opbellen omdat ik het onding maar niet kan vinden.

Telkens zeggen “neen, neen, ik ga het niet doen” en een tijdje later toch de hele boel naar me toe trekken en alles willen organiseren.

Zuchtend van de weegschaal stappen en denken “ik ga gaan lopen”…oehhh chocolade…

Telkens ik in de winkel kom denken “ik zou beter eens voor een paar dagen eten kopen” maar toch elke dag weer naar Delhaize of Aldi tjoolen omdat er iets tekort is.

Om de zoveel weken denken “ik moet die persoon bellen, het is lang geleden”….straks….

Telkens de melding “uw inktpatroon is bijna leeg” negeren….en als er dan iets dringend moet afgeprint worden vloeken als het er in strepen uitkomt…

Denken dat je weet wat je wil….maar het niet zeker weten… 🙂

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s