Mieters! Hoezee! Pow! Kaboem!  In stripverhalen worden vaak zo’n grappige geluidsuitspraken afgebeeld.  Als ik van de trap glijd zegt het geen “kaboem” hoor, trust me, I know, want ik ben er deze week afgegleden.  Het zei eerder “godverdomme” en “fak, dat doet zeer”.  Het deed ook zeer.  Gelukkig heb ik alle andere beentjes van mijn kont kunnen gebruiken om de val te breken en bleef mijn stoutbeen ongedeerd.  Ondertussen is de pijn al lang verdwenen maar de eigenaardige blauwe plekken die ik elders opgelopen had de vorige week beginnen nu pas weg te trekken.  Na lang peinzen en testen waar ik bleef haperen met mijn dijen om zo’n blauwe plekken erop te krijgen, is het voor 90% zeker dat Ilja eigenlijk de dader is.  Hij blijkt het heel leuk te vinden om met zijn voetjes net daar te staan en zo recht te kruipen tegen mij.  En 9 kilo mustiepaté, dat veroorzaakt al eens een plekske.  Een mooie bruin/groene plek ondertussen.  Tjah, dat, of al de rest die ik opgelopen heb door me ergens tegen te stoten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s