Ai, het valt al eens voor dat ik moet spoeteren.  Dat is spurten in deze streek  (alléé, toch in mijn buurt).  Zoals om 10 voor 9 naar de kapper vertrekken en nog geld moeten afhalen, dat goed incalculeren, want geld afhalen dat is niet lang werk.  Om daar dan toe te komen en net iemand voor je hebben die al zijn tijd neemt om de overschrijvingen en de uittreksels te doen en nog eens geld af te halen en dan tergend traag alles weg te stoppen…hallo internetbankieren?  Ik kom niet graag te laat, dat haat ik namelijk.  Ik heb het over afspraken met een uur, zoals de kapper, of je werk, of consultaties.  Sociale gebeuren, daar ben ik niet stipt op tijd de eerste.  Ik vind het echter niet erg als gasten te vroeg komen, te laat is ook niet erg eigenlijk, als ze maar komen.  Eén koppel scarede wel enkele weken geleden de shit uit ons door niet op te dagen.  Het enige koppel waar we zeker van zijn dat ze altijd op tijd komen, soms al eens te vroeg (wat uiteraard nog steeds niet erg is).  Een uur na de afspraak waren ze er nog niet.  Doemscenario’s popten al in mijn hoofd op.  Een twijfelend smsje later werd bevestigd dat de afspraak gewoon verkeerd begrepen/doorgegeven werd….oef!  Nie meer doen hé mannen!  Soit…meestal ben ik op tijd…en altijd als ik moet werken, als ik dan niet kom opdagen is er iets gebeurd…dus collega’s panikeer maar hé!  Doe maar van dramaqueen, begin maar met “er zal toch niks gebeurd zijn zeker?” want ja, dan is er iets gebeurd…-tadadadaaaaa- (onheilspellende muziek op de achtergrond).

En waarom bijten dieren mij altijd?  Stop het, NU!

 

 

 

4 reacties

  1. Ah zo ziet dat eruit…..
    Sebiet verander je nog in Spiderman. Of eerder Spiderwoman dan.
    Ik kom liefst overal op tijd, ook op sociale gebeurtenissen, en ik heb een hekel aan wachten op anderen. Daarvoor spreek je toch een uur af?

    1. uiteraard, maar meestal ontvangen we mensen hier thuis (met een baby is dat handiger) en dan steekt het niet al te nauw.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s