Holy…!  Marbel is haar winterjas aan het verliezen.  Het is een kwestie van uren of dagen voor het volledig vestje er af valt.  Onder het “jasje” zit gelukkig een mooie nieuwe vacht en geen kale plekken.  Zo moet ze niet door het leven gaan als zo’n verrompelde naaktkat.  Hoewel zo’n kletse kat wel iets heeft…mijn compassie vooral, ze zien er zo zielig uit dat je precies niet anders kan dan ze te aaien.  (wat op zich ook een vreemde ervaring is).  Ik vermoed dat ik geluk heb met het feit dat ze haar haar in pakken verliest en niet haartje per haartje.  Voor een langharige kat te zijn heb ik weinig haarmiserie.  Zij daarentegen is wel geambeteerd van de bengelende tribble op haar rug.  Wat een tribble was dat wist ik ook niet, tot  Shellac de gelijkenis met de StartTrek-figuur al heel lang geleden maakte op facebook, merci daarvoor trouwens!   Wie het freaky ding in zijn hof zal vinden, die zal ook eens raar opkijken.  Een rost-zwarte homp haar, beam me up scotty… (of is dat van een andere freakfilm?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s