In ZEB zag ik een t-shirt hangen met het opschrift “I’m with the drummer”.  Leuk kleurtje maar toen ik het paste verdween het woord drummer op miraculeuze wijze.  Mijn lief was een drummer.  Nu hij mijn echtgenoot is doet hij het jammergenoeg niet meer.  Niet dat het echtgenoot zijn daar voor iets tussenzit, alleen de tijd om het te doen ontbreekt hem.  Ik denk dat hij wel een goeie drummer is, voor zover ik iets van drummers ken.  Zelf kan ik geen zak muziek spelen.  Als ik binnen de maat kan meetappen op het stuur tijdens “Rumour has it” van Adele ben ik al content.  Ook K3-dansjes nadoen als mijn klein liefje die youtube-filmpjes bekijkt vind ik amusant.  De liedjes zijn dan ook gemaakt om meteen in je oor te kruipen en er gewoon te kamperen tot het volgende hitje eraan komt.  De K3-meisjes zijn er echter om de mama’s een complex te bezorgen vrees ik.  (Ze zijn gedoemd om “meisje” genoemd te worden, dat komt ervan als je je haar in twee staartjes moet dragen voor je werk.)  Die taille!  Ik kan begrijpen dat papa’s het niet erg vinden om naar de K3-kerstshow te gaan kijken.  Vooral K3 Airlines lijkt me wel een nummer voor de papa’s.  Oordeel zelf maar en wie het nummer nog uit zijn hoofd krijgt, laat me weten hoe je het doet aub!

oh ja, je mag ze met een zoen betalen…

 

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s