Een beetje gortig vind ik het.  Mannen die halfweg hun reisweg stoppen om in de graskant te staan plassen.  Just because they can?  Moest een vrouw dat doen, halfweg de baan haar broek afsteken om een pieske te doen, het belandt op youtube.  Een uurtje geleden heb ik toch nog eens de toeter gebruikt.  De laatste tijd gebeurt het al eens meer dat toeteren.  Er stond een wielertoerist gewoon tegen de zijkant van een woning te plassen. (en neen, ik ga mezelf inhouden en niet over wielerterrorist beginnen, als men wil fietsen doe maar, das gezond…en ja er zijn er inderdaad die dat helemaal zonder enige zin voor manieren/verkeersregels doen, maar nu even niet daarover want er zijn ook andere).  Maar tegen een woning plassen, dat vind ik er toch zwaar over.  I gave him the honk!  Oh het plezier toen ik zijn schouders zag schokken van het verschot….

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s