Lijstjes zijn mijn dada.  Ik hou van lijstjes, al bezorgen ze mij soms al eens stress.  Niettegenstaande dat we over een ruime wagen beschikken vraag ik me af hoe ik al dat lijstjesgerief in de koffer ga proppen.  Stel je voor dat ik dan nog eens zo’n poppemieke zou zijn dat een beautycase en dergelijke ondingen zou meesleuren als ze op reis gaat.  Zijn beautycases eigenlijk nog in de mode?  Je zag dat vroeger wel eens verschijnen op de luchthaven, zo’n stinkende schminkbak gevuld met 28 verschillende kleurtjes van vanalles, of is het de dag van vandaag een herberg voor minihondjes?  Soit, wat ik nog niet gelijst heb (naast een boel andere dingen uiteraard, niks vergeten, niks!)  is zoals vroeger toen we de kamplijsten voorbereidden voor de kindjes: “JE GOED HUMEUR!!” al zal dat niet mankeren als ik weet dat ik een midweek enkel en alleen volgend stressloos lijstje mag afwerken:

 • niks doen
 • in de ligzetel wentelen
 • 7 keer uit die zetel komen omdat ik vergeten ben: de zonnebril, het boek, mijn drankje, mijn appel (dieet hé 😉 ),de zonnecrème (dromen mag hé), de aanvulling van het drankje, nog een halve meloen (aan een appel heb ik niet genoeg)
 • Zwemmen met Ilja
 • Series bekijken op dvd als het zwembadmonstertje uitgeteld in zijn bedje ligt (Dexter! Mad Men! En alles dat ik bij mijn schoonouders afgeschooid heb)
 • Bijpraten met mijn wederhelft die ik veel te veel heb moeten missen in het voorjaar
 • Alle aandacht kunnen geven aan mormeltje
 • Wandelen
 • Misschien fietsen als het stoutbeen het toelaat
 • Did I mention niks doen?

Oh yes!

1 reactie

 1. Heel herkenbaar, ik ben ook een lijstjes mens. En het geeft zoveel voldoening als je zaken van je lijstje kan afstrepen.
  Geniet van je vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s