Een drukke morgen op het werk, een kind dat een beetje ziek is en uit zijn smeet is, half en half beginnen panikeren dat er nog niets geregeld is voor de gasten die morgenavond komen eten, thuiskomen en zien dat er ECHT nog veel werk is tegen dat de gasten morgenavond komen eten, een kind dat er nog een schepje bovenop doet en zijn spaghetti liever van zijn eetstoel plukt dan te happen naar de aangeboden lepel, spaghetti die niet alleen op diezelfde eetstoel vliegt, maar zich ook de volledige keukenvloer eigen maakt, dingen die uit je handen vallen omdat je moe bent van de nacht te doen, niet weten wat klaarmaken voor je gasten morgen….op zo’n moment is er maar één heil: mondje afvegen, babyfoon aan, baby in bed en zelf: HET NOENETUKSJE.  Na dat tukje lees je dat je favoriete kaaswinkel nog niet in verlof is (godzijdank), krijg je tips voor heerlijke broodjes erbij, blijkt de kleine nog te slapen waardoor je nog even tijd hebt om tot jezelf te komen, is het ineens heel wat afgekoeld buiten waardoor je eindelijk de deuren kan openen, kom je beneden en merk je dat het eigenlijk vooral de keuken is, ben je op slag betergezind….noenetukskjes zijn de max.  Lazy-housewife-kaasplanken ook, surtout als ze vandaar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s