Vive la fête, Geppetto & The Whales, Joost Noyelle de gebuur verdikke.  Marcel en zijn villa staan al 3 weken op de grote markt in Ieper en ik ben er nog geen één keer geraakt.  Ik moet zelfs met schaamrood op de wangen toegeven dat ik zelfs nog geen één keer gekeken heb.  Ik heb het huis wel al zien staan tijdens een comiskesrushke in Ieper.  Niet mijn normale doen, want ik vind Villa Vanthilt wel een leuk zomerprogramma.  De laatste tijd hoor ik hier en daar wel eens “hij laat niemand uitspreken” rommelen.  Straks eens de opname met onze “buurman” in de villa bekijken.  Wat ik wel doe op dat uur van de avond als ik niet op het werk ben?  Maffen in de zetel terwijl we naar seizoen 1 van The Killing kijken. ’t Is te zeggen, hij kijkt, ik maf.  Ik sta al twee afleveringen achter.  Maar mijn bloed is goed, prachtig rood bloed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s