Het is zo warm dat ik me afvraag of mijn was geen dorst heeft van de hele dag in de zon te wapperen.  Ze is niet droog, ze is KURKdroog.  Zalig zo’n weertje en dat in combinatie met congé uiteraard.  (Toch blij dat ik niet op de weide van pukkelpop lig te bakken.)  We zijn nog niet goed en wel begonnen aan onze huidige congé en we plannen al een weekendje weg in december.  Aangezien mijn babe een mega Green Day-fan is bezoeken we een musical gebaseerd op American Idiot.  En tju ja, ’t is nu toch wel in Londen zeker.  We gaan daar wel moèten twee dagen blijven hé, anders is het de moeite niet van je Eurostar hé.  Ah neen.  Gisteren de Eurostar geboekt en nu nog op zoek naar een leuk hotelletje, liefst met propere lakens en met een treffelijk sanitair.  Ik sta erop dat ik geen restanten van de voorgangers vind in een “geleende” badkamer :-).  Al bij al ben ik steeds in treffelijke hotels beland op alle citytrips die ik ooit deed.  Een vriend ging ooit op hotel en belandde in een badkamer waar bloed op het douchegordijn te vinden was.  ’t Is vriendelijk, maar bedankt.  Ohja, en een bombastisch ontbijt, dat staat ook op het verlanglijstje.  Met allerlei dingen die ik niet ga proeven maar wel ga bewonderen.  En lekkere pistoletjes.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s