Drie uur later word je wakker, je ogen plakken achteraan je kop, het eerste moment weet je niet wat er drie uur eerder is gebeurd.  Alsof er een camion over je gereden is, de versnelling in achteruit stak en nogmaals over je reed voor extra pletplezier.  Dan zoek je elk restje goeie moed bijeen om dat zalige deken van je af te gooien.  Om op te staan.  Om koffie te maken.  Om treffelijk te worden.  Of toch in de buurt van treffelijk te komen.  Waiting for the dafalgan to kick in….maar toch echt een superzalige avond gehad.  Het tamzakgevoel van vandaag neem ik er graag bij….

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s