Als grote Sex And The City-fan (proud of it! Yes!) vond ik deze parodie de max.  Homer Simpson zou zeggen “I’ts funny ‘cause it’s true!”.  Mannen zijn veel meer to the point dan vrouwen.  Naar het schijnt (niet dat ik daarmee toegeef dat het zo is)….als ik een verhaal vertel….duurt het soms al eens tot ik to the point kom.  Ik zie mijn wederhelft dan al verzuchten dat het te lang duurt eer hij weet waar ik het over heb, het zou ook wel eens voorvallen dat hij daarbij de nodige rollende oog- en handgebaren maakt om duidelijk te maken dat ik verdikke moet voortdoen met mijn vertellementen.  Maar soms moet je gewoon een beetje context erbij vertellen om duidelijk te maken waarover het gaat.  Soms is het echt wel belangrijk dat je tracht uit te leggen op welke hoek van welke straat zich een bepaalde situatie voordeed.  En dat die bepaalde vriendin daarbij betrokken was, je weet wel, die die we een keer gezien hebben toen we aan het winkelen waren.  Jawel, die keer dat ik dat zwarte kleedje gekocht heb daar.  Neen, niet dàt zwart kleedje, dat zwartje met die frullekes daar…. Toch vind ik dat hij niet te klagen heeft.  Ik ben niet het type vrouw dat maar ratelt en ratelt en ratelt en ratelt, en meteen 3 meloenen voor de prijs van 2 kan gaan verkopen.  Ik kan ook regelmatig stil zijn en alles vanop een afstand bekijken (check misschien toch eens of ik niet in slaap ben gevallen, want dat is ook mogelijk).  En mannen moeten eigenlijk niet denken, als vrouwen samenzitten, dat het constant over hen gaat zoals de serie laat uitschijnen.  Alleen de verse roddels…altijd eerst de verse…

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s