Tijdens onze huizenjacht kon ik de binnenkant van de huizen catalogeren onder “erg”,  “derover” en “gert, ik moet bijna overgeven”.  De aangename, nette huizen kan ik op één hand tellen (ja Sylvie, dat van jullie was er één van, hihi).  Het is geen groot geheim dat ik zelf nooit een prijs zal winnen in de categorie “Beste Huisvrouw”, in ons huis wordt geleefd.  Je kunt er misschien wel een stapel kranten tegenkomen en sommige stukken speelgoed zijn vermist.  Zo huizeniert de boer uit de speelgoedboerderij helemaal achteraan onder de zetel ergens.  Maar volle asbakken in elke kamer, dode vissen in een bokaal, yoghurt waarvan de dekseltjes bol staan, dat ga je hier toch echt niet vinden!  Nu ons huis te koop staat blijk ik ineens een opruimwonder te zijn.  En netjes dat het hier is, (behalve in het rommelkot, dat is en blijft een rommelkot).  Neen, niet ik-ga-dat-rap-wegmoefelen-netjes.  Geen speedopruimtactieken zodat het toonbaar is.  Alle geplooide was in de kleerkast, de afwas in de afwasmachine, de tijdschriften netjes op een stapeltje, speelgoed in de speelgoedbak….misschien word ik in ons nieuwe huis wel zo’n vrouw waarbij je op elk moment van de dag mag binnenvallen, waar het altijd spic en span is!  Jaja, zo word ik zeker…en een stressloos kookwonder….dat zeker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s