image

een verse pot choco openen. . .om de één of andere bizarre reden smaakt de choco uit de verse pot precies altijd beter. . .

trap 

De eerste laag verf na de primer, bijna zes uur werk.  Ik dacht dat chambrangs schilderen een prutswerk was. . . Boy was I wrong, oh so wrong!    

coke zero

Mezelf, in margi-schilder-outfit.  Dorstig reclame aan het maken voor een suikergigant.  De blikken van de mensen in de gemeente als je over straat loopt in margi-schilder-outfit zijn fenomenaal.  Laat ons zeggen dat de over-the-top-duvelpet nog achterwege wordt gelaten als ik om een belegd broodje ga.  Alsof ik de grootste sloor ben van het gehucht waar we gaan wonen.  “Oh, een vrouw met verfplekken op haar kleren!  Schande!”   Sommige dames bekijken mij echt met een gruwel in de ogen, alsof ik uit de beerput kom.  Enkel maar uit de plafondverfpot hoor!

wpid-DSC_0265.jpg

Start to run, beginners alweer.  Het is de derde keer dat ik herbegin, hopelijk met een goed resultaat.  Met een beetje een realistisch doel voor ogen zou ik toch graag zo’n 5 kg vermageren en tegelijk trachten tot 5 km kunnen lopen.  Toch beter dan niets doen veronderstel ik? En volgend jaar in februari moet ik naar twee trouwfeesten waar ik een kostelijk kleedje voor wil kopen.  (Dit jaar ook, maar die zijn iets te dichtbij om er nog te geraken denk ik).

rotseboot

Duurzaam speelgoed dat door je eigen kind gerecupereerd wordt.  Man hebben wij veel met die playmobileboot gespeeld als kind.  Zelfs de kanonnen die erop staan werken nog. Poew!  Om het verst kanonballen schieten.  Zoals altijd moest ik als de jongste het onderspit delven.

wpid-DSC_0222.jpg

De kater die steeds komt de tafelrestjes opeten bij mijn ouders.  Hitler. . . een uitleg is hier overbodig vermoed ik. . .

Ohja, en het zelfverdedigingsverhaal dat in mij opkwam deze week.  Was ik na onze zelfverdedigingslessen op het werk eens stoer thuisgekomen bij mijn toenmalig lief (ondertussen nog steeds mijn lief, en ook zoveel meer). “Ik ga u een keer platleggen si”  Twee handklemmen en  een houdgreep later lag ik strike met een net-niet-gebroken-arm.  Even uit het oog verloren dat de politie-opleiding ook zelfverdediging inhoudt.  Iets grover dan die van ons duidelijk.  Maar u kan ik platleggen hoor. . . tenzij je mij eerst een schop in mijn stoutbeen geeft.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s