* Dat de peuterpuberteitaanpaktip “consequent zijn” meteen ook de meest vermoeiende is.  Ik vraag me af wanneer ik die befaamde vruchten daarvan ga plukken.  Man die gaan smaken!  Hopelijk zijn het er zoveel dat ik er confituur van kan maken.  Haha neen, ik kan dat helemaal niet confituur maken, het klonk gewoon leuk.  Laat mij zijn!

* De nieuwe badkamerkastjes vullen: ik kijk er nu al naar uit.  Had ik een berg make-up; ik verlangde om mij op te maken.  Helaas.  Enkel wat oogpotlood en mascara.  De rest gebruik ik niet.  Misschien daarmee dat iemand mij vorig weekend 32 schatte?

* Nadat ik mijn beklag deed over de veel wedstrijdjes op facebook lijken ze zich nog te vermenigvuldigen.  Als ik scrol kom ik minstens 7 wedstrijd-share-like-toestanden tegen.  Wedstrijdenverzoeken: 76892 <—> Mensen die ik ken die iets gewonnen hebben: 0

* De rommelmarkt smijt je altijd terug in de tijd.  Het gezelschapsspel “Topscore”, was dat niet de voorloper van Blokken met Ben Crabbé?  Of zo’n pennenhouder: allemaal buisjes naast elkaar een beetje zoals op de foto.  Uiteraard was dat dan uit plastic en paars van kleur.   Het was zo cool om zoiets te bezitten als 9-jarige.  Neen, ik heb hem niet opnieuw gekocht.  Ze hadden hem enkel in het geel.

pennenhouder

* Oh ja, en de tractor die we voor Ilja gingen kopen.  Mooi ding, zat nog in de piepschuimverpakking.  Er stond 50 op.  Cent dachten we.  U-huh.  Euro dus.  Tsss rommelmarkt noemen ze dat.

* Een tip gevraagd om opladers en andere kabeltoestanden weg te steken.  Nu wentelen die allemaal in een schoendoos bij gebrek aan beter.  Het is onvoorstelbaar wat er allemaal moet opgeladen worden: fototoestel, gsm, babyfoon, laptop, netbook, scheerapparaat, nogmaals de gsm want die gaat supervlug plat, de werkgsm van Pieter, zijn gewone gsm want dat is ook al zo’n batterijslurper.  En dan zijn er nog de befaamde oortjes.  Het vijfde paar ondertussen, damn you Marbel.  Het zit dus best allemaal veilig weg.  Het liefste uiteraard zonder dat al die dingen door elkaar liggen en je eerst tien keer moet schudden vooraleer de andere laders -die je voor een keer niet nodig hebt- loslaten.

3 reacties

  1. Ik stop ze ook in een doos… maar ik wikkel er wel rekkers rond, dan raken de draden niet door elkaar. Misschien kan dat bij jou ook helpen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s