Waarschuwing: deze post bevat too much information.  Je hebt nu nog de kans om weg te klikken.  Tot. . . nu ongeveer.  De tijd van de maand!  Olei!  Kom hier Always, Tampax en ander materiaal waarmee je kunt zwemmen, paardrijden, zelfs hele nachten kunt gaan dansen.  Ahja uiteraard, want met een kind is het allemaal niet meer zo evident om dat allemaal geregeld te krijgen.  Laat staan met twee kinderen!  Ik heb zin om een klein maandverdansje te maken.  Een realitycheck is het even voor mij, zo twee dagen overtijd gaan.  Okay, misschien is het echt too much information, ik kan dat begrijpen, ik zou het ook bij mezelf denken moest ik het bij een ander lezen.  Pech voor jou, je wou persé doorlezen, na-hah, *wijzende vinger*.  Het is nog maar eens een bewijs dat ik absoluut niet klaar ben voor een tweede kindje.  (Hey, was het zo, het was zo, het zou verwend worden, evenveel als Ilja.)  Maar nu niet, misschien zelfs nooit.  Nu ga ik mijn buikpijn verwelkomen.  En een beetje minder grumpy zijn.  –lalalala-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s