Cava, Kriek Max, kaasjes en salamietjes, frietjes van de frituur, een bladerdeegtaart met gehakt en postelbier, omeletrolletje met kruidenkaas, appelhapje in een notenjasje, een vegetarische pasta met parmezaanse kaas, een bolletje mierzoet Aldi-ijs, cake-pops. . . dat werd allemaal verwerkt het voorbije weekend.  Ai ai ai, een downer voor mijn dieet en het was dan ook met toegeknepen oogjes toen ik me op de weegschaal placeerde.  En raar maar waar….het viel precies goed mee.

Het zal alleszins niet aan deze venijnigaards liggen:

wpid-DSC_0678.jpg

 

De Grand’o.  Grand Marnier, rietsuikersiroop, fruitsap, citroensap en spuitwater.  Deze rode caloriebom werd me aangeraden door een apero-kenner en is overheerlijk en superfris als aperitief.  Ik begon te proeven om 10u ’s morgens (rekening houdend dat ik al om 6u30 op was en het dus officieel al aperitieftijd was) waardoor de hersenen al meteen een beetje blurry werden.  Wat wil je, 8 weken diëten en daarbij zo weinig mogelijk alcohol drinken.

Daarbovenop kregen we dit geweldig geschenk:

wpid-DSC_0680.jpg

 

Sugar for my honey

Inderdaad: supercadeau.  Ter info: de bokaal was gevuld toen we hem kregen, hij is trouwens nog steeds vol.  Ik ben van plan om dat ook zo te laten.  Er bevinden zich anders nooit zo’n dingen in huis en nu zit er een tikkende tijdbom in mijn voorraadkast.  Een tijdbom gehuld in een geweldig mooie pot met zo’n deksel dat “ploep” zegt als je hem opent.  Dus wie op de koffie wil komen: doe maar hé, voor een keer moet je het niet stellen met doopsuiker of een triestige speculooskoek als versnapering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s