friends

Er waren 25 opties voorgesteld in de doodle om af te spreken met de ladies van de klas.  Inderdaad: vijfentwintig!  “De peiling is groter dan gebruikelijk” zei doodle himself, hij had het ook door dat het overdreven was.  Je moest hem bijgot uitvouwen om alle opties te zien.  Ondertussen nog even vlug een lofzang over doodle.  Niemand volgt mij daarin, ik gebruik dat echt heel vaak voor zo’n afspraken, eenvoudiger kan het gewoonweg niet.  Geleerd op school aan mijn leerkracht beroepspraktijk om agenda’s te vullen met stagegesprekken.  Soit, 25 opties.  Nadat we alle vijf onze mogelijke data hadden ingevoerd bleven er nog twee over.  TWEE!  Gelukkig hebben we nu toch al een datum gevonden om af te spreken.  Blijkt ons jong veulentje (sorry Shanah :-))  dan nog te moeten volleyballen!  Samen gaan kijken en dan uit eten en drinken lijkt me een goeie optie want hoe lossen we anders 25 data die niet passen op?  Laten we het maar eens op de sociale sector steken.  Afspreken met vijf opvoedsters is geen sinecure.  Te weten dat we vroeger elkaar wekelijks op de schoolbanken zagen.  Nu komen pasgeboren kindjes, moeilijke werkschema’s, hobbyclubs en gezinssituaties vaak tussen om nog eens goed door te tateren.  Maar die vriendschap met die vier dames, die wil ik zeker niet verliezen.  Je vindt er geen vier zulke en hoe lang het ook geleden is, het blijft steeds als in de tijd dat we nog zorgeloos aan onze opleiding begonnen.

3 reacties

  1. Oh zo herkenbaar! Wij zijn ook met 3 en doen er vaak ook superlang over om een datum te vinden die voor iedereen past. Dan koester je de momenten dat het wel lukt om bij te praten dubbel hé 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s