Ik had de blogpost over het havermoutvoorwerp nog maar gepost of ik kreeg al telefoon van een firma die het onderzoek naar de klacht voerde.  “Of ze eens mochten langskomen bij mij thuis of liever niet”.  Ik vond dat nu precies een brug te ver maar chapeau Carrefour voor de vergevorderde onderzoeken.  Vandaag was er een brief mee:

“Na analyse blijkt het vreemde voorwerp identiek met een sluitstrip van een melkbrik van het merk Everyday”.

Man, ik was er heilig van overtuigd dat dat niet zo was en haalde direct een verse doos melk uit de garage om zo’n lipje te vergelijken met de foto die ik had gemaakt.  Ik had het nog gecheckt voor ik de klacht schreef.  Wat blijkt. . .? Ze hebben gelijk.  FAIL!!!  Het is toch hetzelfde.  Ooh nee, ziende blind ik!  Dus ik heb het probleem gegarandeerd zelf gecreëerd.  Menig man is in gang geschoten om hun product te herbekijken en analyseren en ik ben gewoon een kluns die niet eens merkt dat ze zelf dingen in haar havermout laat vallen.

Ok, fair is fair.  Ik heb een tweede brief geschreven.

wpid-DSC_0772.jpg

Zo weten ze dat ze goed bezig zijn toch?

En juist is juist en ik was mis.

(Dwaze kalle dak ben)

Valla!

14 reacties

 1. selotje toch of hoe moet ik u hier noemen! doet me denken aan die madam die een kakkerlak in haar confituur vond, niet verder vernomen wat (radio 1 en de producent) hadden ontdekt over het hoe en al…

 2. Ik wed dat je ze een grote glimlach op hun gezicht hebt getoverd bij die laatste zin, ik moest alleszins hardop lachen.
  Met de hand brieven schrijven, daar zitten ze wel vér mee achter anders daar bij de Carrefour.

 3. Alleen al voor je schuldbekentenis zo aandoenlijk uit te schrijven én er een tekening bij te steken moesten ze je een gratis “vol winkelkarretje” aanbieden. Trouwens wie zegt er niet dat dat lipje er in hun verdeelmagazijn is ingeraakt ? (aanhouder wint 😉 )

    1. ah inderdaad! Daar ben je terug! En met de hand schrijven, dat was lang geleden van mij, er staat ook een zinsconstructie-horror in mijn brief maar daar lezen ze vast wel over 🙂

  1. haha tuurlijk mag je het grappig vinden, ik vind het vooral schaamtelijk, maar ik heb er dan ook geen problemen mee om met mezelf te lachen 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s