Ik verwonder me over:

IMG_5915

Het feit dat ik nog steeds niet kan inschatten hoeveel aardappelen ik nu juist moet schillen.  Ik besef altijd maar dat het er teveel zijn als ik ze zie liggen in de kom water.  Oordeel zelf: dit is voor twee personen…

IMG_5912

De kostprijs van een eierkarton.  Volgens mijn werkgever kost dat 0,30 cent per doosje.  Daarop haalde ik ze vliegensvlug terug uit de papierbak om ze morgen mee te geven voor het hoeveproject op het werk.

IMG_5923

Het aantal groene briefjes dat ik de laatste weken verzamelde.  Dokter, osteopaat, tandarts, ze verdienden mooi geld aan ons, gelukkig is er de cm waar ik iemand eens aan het werk zal zetten.

IMG_5947

Mijn weegschaal.  Er blijkt een poot afgebroken.  Zou die nu nog accuraat wegen?  Of zoek ik gewoon naar een uitvlucht om die extra kilo te vergoelijken?

Op de planning (dichtbij of veraf, nog niemand die het weet):

IMG_5925

De vloer afdekken om boven eindelijk eens aan de “chambrangs” te beginnen.  Schuren, primer en twee lagen dolfijngrijs.  Dolfijn!

IMG_5929

Mijn bongobon verloopt eind maart.  Wie gaat mee?

5 reacties

  1. Ik wil wel mee met je Bongo, die foto alleen al met al die cupcakes, yummie!!
    En die aardappelen, dat probleem ken ik ook hoor. Ik heb er ook altijd ongeveer evenveel als jij op die foto en altijd teveel. Soms bak ik ze dan de dag erna of ik maak er aardappelsla van, maar elke dag gaat dat nu ook weer niet he!
    En die groene briefjes, ik heb ook weer een hoopje liggen. Ik vraag me dan altijd af waarom ik dat niet gewoon meteen binnen ga doen, uiteindelijk is dat toch gewoon geld he!

  2. Ik wil mij ook wel opofferen 🙂 Wij eten bijna geen patatten meer maar ik kende ook het probleem! En als je dan eens goed wil mikken heb je er te kort.

    1. Patattenprobleem: 3 (of 4 voor de grote eters) eitjes per persoon waarmee ik bedoel dus 3 of 4 patatten met de grote van een eitje.. Snappie? = resultaat van beroepsmisvorming na 10 jaar werken op een eetstoornisafdeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s