De weken gaan open en dicht.  De voorbije week waren er echter heel wat kleine gelukjes in kleine hoekjes.

wpid-20140930_1329522.jpg.jpeg

Mijn eerste mandarijntje van het seizoen!  Het smaakte enorm, lekker vlezig en met veel sap.  In een mum van tijd waren we een kilo mandarijnen lichter.

wpid-20140929_0549412.jpg.jpeg

Gedaan hebben met de weekendinslaap op maandagochtend.  Ik doe mijn werk heel graag maar mijn valies terug maken na een nachtweekend is altijd wel een klein momentje van blijheid.

wpid-20140929_1917222.jpg.jpeg

Verse pompoensoep.  De pompoenen kreeg ik van de achterbuur met de dansende radio en de soep smaakte delicious!

wpid-20140930_1638082.jpg.jpeg

Een puddingsje met een lotusje.  Zo simpel als het groot is maar overheerlijk als het vanillegodengoedje nog een beetje lauw is en het koekje al een beetje gesmeusd is.  Ik leg ook altijd onderaan het potje een koekje alvorens de pudding erover te gieten.  Voor extra cookie-fun!

wpid-20141004_1858552.jpg.jpeg

Een lachende butternut.  Ik moet ook altijd lachen als ik het woord “butternut” hoor.  Waarom?  Geen idee.  Ik vind dat een maffe naam voor een groente.  Hij zal niet lang meer lachen, volgende week gaat hij in de soep.  De butternut kocht ik op het hoeveproject op mijn werk.  Voor mij is dit heel vlot te bestellen, ik kijk naar het assortiment dat aangeboden wordt via de interne mails en mijn bestelling wordt geleverd rechtstreeks van het veld naar mijn werkplek.  Verser dan vers!  In de eerste bestelling was er wel een gigantische spin meegeleverd, maar dit deed geen afbreuk aan de kwaliteit, enkel aan mijn levensduur.

 

8 reacties

  1. Ik dacht bij het zien van de foto… mooie reclame, maar leg dat Lotusje toch op de bodem, zo veel lekkerder. Maar kijk, een mens moet altijd minstens één zin verder lezen alvorens op zijn paard te springen 🙂

    1. er zijn niet veel dingen die ik echt in merk koop, maar speculoosjes koop ik altijd van Lotus. Ook vooral omdat ze per tien verpakt zitten en dit naar houdbaarheid toch net iets idealer is dan één zo’n grote pak. En voor de smaak uiteraard, al is echte speculoos nog een heel iets anders!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s