Een snotvalling terroriseert mijn leven al twee maanden.  Volgens mijn huisarts is daar weinig aan te genezen en zal ik het moeten uitzweten.  Mijn weerstand blijkt helemaal niet zo hoog te zijn en medicatie is geen optie.  Ik nies iedereen een accident en dagelijkse verslijt ik pakken papieren zakdoeken.  Er zijn ook uren waarop het goed gaat, maar eens het begint is het om zeep, een verstopte neus leidt tot snuiten leidt tot kriebel leidt tot niezen leidt tot snuiten en ga zo maar verder.  Na een kwartiertje laptoppen ziet mijn tafel er zo uit:

wpid-20141115_0717172.jpg.jpeg wpid-20141115_0717282.jpg.jpeg

Sexy, i know.  En ja, je zou dat allemaal direct in de vuilbak moeten gooien.  Maar ik daag je uit, kom maar eens een avond bij mij zitten en gooi ze maar eens direct in de vuilbak, je zal vlug anders kraaien.  Vorige week nam ik binnenshuis overal een lege broodzak mee om ze in de deponeren, ik was precies een zwerver die door het huis saffelde.  En het is niet alsof ik ziek ben.  Ik heb nergens pijn, ik ga gewoon werken.  Maar met de nodige snotvoorzieningen en het risico dat ik iemand het verschot bezorg door mijn hevige niesaanvallen.  Sorry collega’s en bewoners…

13 reacties

  1. Beterschap. Mijn man heeft hier ook een poos mee gekampt. Het is uiteindelijk over gegaan. Hij had standaard een plastic tas naast zich en die zat aan het einde van de dag helemaal vol. Kon regelrecht in de container. Sterkte.

  2. Dat medicatie geen optie is, snap ik. Maar een vitaminekuur mag wel en lijkt me prima om je weerstand een heel stuk op te krikken.
    In times of troubles ga ik prat op Davitamon Energy. Prima spul met snel resultaat.

  3. Volgens mij is het geen snotvalling maar ‘hormonaal’. Ik had er ook last van de laatste maanden van mijn 3 zwangerschappen… Werd er knettergek van, ’s nachts neus potdicht en pitzomerwarm… Gelijk een walvis op het droge dus 😉 Maar het gaat over darling…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s