Sint Maarten was in het land.  Alléé, in feite komt hij pas “officieel” op 11 november maar er werd al voldoende Zwarte Piet Wiede Wiede Wied gezongen om volgende beelden te maken:

wpid-img_20141105_2034392.jpg.jpeg

De mariaspekken zijn altijd het eerste op.  Hou zou dat toch komen??

IMG_7091

De klein gaf stoer en gewillig een zak met tuutjes af.  Hoewel we er niet helemaal gerust in waren gaf dit totaal geen problemen om in te slapen. 

 IMG_7129

De playmobil van heden te dage ziet er al heel wat anders uit dan 25 jaar geleden.  Het roze strikje in haar haar was ergens achtergebleven in één van de vele plastic zakjes.  Gelukkig belandde het niet in de vuilnisbak, want Gabrielle zou zich niet ten volle vrouw voelen vrees ik.

IMG_7127

Ik spendeerde mijn vrije donderdagvoormiddag aan het in elkaar klikken van de playmobil-speeltuin.  Er zijn lastigere dingen in het leven.  Dat moet toegegeven worden.

IMG_7128

Neen, dat zijn geen picnicresten op de tafel.  Dat zijn restjes van het vele spelen met allerhande autootjes en andere scherp speelgoed.  In combinatie met Ikea-kwaliteit niet te vergeten!

IMG_7138

wpid-img_20141106_0802472.jpg.jpeg

Ook de baby kreeg iets.  Een zoentje van broertje.

 

 

 

 

 

4 reacties

  1. Weet je wat ik geweldigste vond? Dat ze piknikken met suiker en onzelievevrouwtjes en mandarijntjes samen in een zakje staken ( op school en zo) en dat gaf een aparte st maartenssmaak, die je niet terugvond in de winkels. Ik rook dan ook enorm graag in dat zakske!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s