wpid-20141118_1446452.jpg.jpeg

Oehoehoe, nice!  Dacht ik daarnet toen Bol.com mij deze email verstuurde.  Even later besefte ik dat ik ongeduldig op printerinkt aan het wachten was.  Downer.  De gedachte aan pakketjes ontvangen is vandaag zowat het spannendste wat ik beleefde.  Vind ik mijn leven dan saai?  Neen, zeker niet, maar nu en dan is er wel eens een saaie dag.  Ik ben meestal blij met een vroegdienst, vroeg beginnen is vroeg gedaan en dikwijls nog een mooie vrije namiddag in het verschiet.  Vandaag is het precies anders.  Er is niets boeiends dat de grijze middag kan opfleuren.  Een ander zou roepen “shoppe shoppe shoppe!”

op 5:50 hoor je het de moeder van Ilse ook zeggen….

maar ik zou niet meteen weten wat ik nodig heb.  Ik draag zwangerschapskleren, die zijn nu niet bijzonder spectaculair en verre van flashy.  Voor de baby dan!?  Maar de baby hield gisteren bij controle de beentjes dicht, wat resulteert in alweer vier weken wachten op een idee over het geslacht en daarbij komt ook meteen het feit dat we het kind nog steeds niet van een naam kunnen voorzien.  Als het een jongetje is tenminste, want een meisjesnaam hebben we wel al.  Ik heb zo het gevoel dat hier iemand binnenkort zal reageren “noem het Paul, de beste naam ter wereld” (nietwaar Pannenkoek?).  Het is moeilijk om een jongensnaam te selecteren die ik niet minderwaardig vind aan Ilja.  Ik wil het tweede kind geen tweedekeuzenaam geven.  Het verdient een even krachtige en originele naam.  Als het een jongen is…want als meisje zal het dat al zeker hebben!

5 reacties

  1. Ik vond jongensnamen ook moeilijker dan meisjesnamen. Ondertussen wel blij met de keuze, dat mag wel, na 18 jaar, hihi. Ilja vind ik heel mooi. Zoek je iets dat er op rijmt, of net niet? Finse vind ik ook wel mooi. Jarno bijvoorbeeld. Veel succes!

  2. Oeioei, ik ben niet meer mee met de hedendaagse namen. Maar ik ben het volledig met Menck eens om eens te snuffelen tussen de Russische namen. ( Ik ga trouwens zelf eens kijken, ben Te nieuwsgierig! )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s