IMG_7348

Veilig in de armen van papa, daar is het goed (ik kan het weten).

IMG_7334

Grote broer reageert enorm positief.  Het is “zijn” baby!

IMG_7456

Letters: http://www.houtenlabel.nl    Kleur: eigen verfpot

IMG_7395

Hier draagt Linus het eerste pakje van Ilja indertijd.  Ze gelijken absoluut niet op elkaar als baby.  De ooievaar heeft Linus ook flink te pakken gekregen, de ooievaarsbeetjes zouden tegen zijn 2 jaar moeten verdwenen zijn al kan het ook langer duren.  Ik maak er mij alleszins niet druk in, voor mij is het perfect.

IMG_7458

Het geboortekaartje (voorkant): tekening: zelf getekend.  Inkleuring en grafische vormgeving: Frederick Durnez.  (ook meer info hier).  Druk: Nico Decock

IMG_7460

Geboortekaartje: achterkant

IMG_7364

Het is waar wat ze zeggen: eens je weer een baby hebt lijkt je oudste kind een gigant.  Hij leek ineens een jaar ouder toen hij voor de eerste keer in de materniteit binnenkwam. 

IMG_7453

Geboorte-attenties.  Ik heb Ilja opgedragen om hieraan te denken als er bezoek komt, want iedereen weet dat dit altijd vergeten wordt.  Mensen zouden er moeten durven zelf om te vragen.  Ik zou daar alleszins geen aanstoot aan nemen!  Dus: be my guest en neem er ééntje als je langskomt!

IMG_7454

Sticker: www.flyer.be.  In opdracht en ontwerp van Frederick Durnez.

IMG_7452

Deze Woody-duif is de knuffel van Linus.  Ilja heeft hem gekozen en het was dan ook zijn taak om deze veilig en wel naar de materniteit te brengen als de baby was geboren.

IMG_7465

Kaartjes krijgen blijft de max!

 

16 reacties

  1. Wat een geweldig geboortekaartje heb je ontworpen! En ik vraag me nu nog steeds af, als jullie Linus op zijn vlaams uitspreken of op zijn Engels.

  2. Cool! Inderdaad, dat eerste kleintje wordt een reus bij de komst van een tweede kleintje. Ik spreek uit ervaring! 🙂 Pas op: bij een tweede is het bezoek enzo een pak minder, hoor. Allez, bij ons toch… Soms zelfs frustrerend minder (van mensen waar je het niet van verwacht) maar ik ga er mijn slaap niet voor laten!

  3. Baja, ik herken toch wel trekjes van Ilja in Linus hoor! Surtout in de foto met z’n oogjes open.
    Jullie hebben dat goed gedaan: het geboortekaartje, de attenties, de leuke foto’s en last but not least: jullie perfect bundeltje baby!

  4. Ik hing een post-it aan de klink van de voordeur met ‘doopsuiker’ op… Nadat ik er drie keer was vergeten mee te geven, moest ik wel iets ondernemen 🙂

  5. Pingback: Detail op dinsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s