Hij zet al eens een lege pmd-verpakking bij de afwas, ik laat al eens een paar kasten openstaan. Hij is een fietser, ik haat de fiets en elke afstand die ik ermee moet afleggen.  (serieus, ik ga soms met de fiets naar het werk enkel en alleen voor de fietsvergoeding).  Hij houdt van rock, punkrock, metal, hardcore, ik ben meer een allrounder qua muziek.  Ik ben een planner en organisator, hij vraagt of er iets in de agenda staat.  Ik ben de consequente opvoedmoeder, hij vraagt al eens aan mij hoe hij het moet aanpakken.  Hij regelt de auto-onderhouden en de volle tanken, ik merk het als er een lichtje knippert.  Ik regel de opvang van de kinderen, hij vraagt de dag zelf waar hij Ilja moet ophalen.  Ik zorg dat er eten op tafel staat, hij eet en zwijgt als het niet zo lekker is.  Hij weet alles over de oorlog, ik moet al eens nadenken in welke tijd Hitler door de straten paradeerde.  Ik ken de benaming van de fasen die een kind doorloopt, hij weet hoe de alternator van de wagen werkt.  Ik kan gerust een paar Rode Duivels benoemen, hij heeft al eens een halve match gezien.  Hij weet welk weer het morgen zal zijn en van waar de wind zal komen, ik sta te bibberen in mijn t-shirt aan de schoolpoort of ik ben knalrood na een middagje terrassen zonder zonnecrème.  Hij kan tegen iedereen praten over vanalles, ik ben eerder een observator.  Hij kan velen charmeren, ik heb een bitchy resting face. Hij houdt niet van de volle drukte, ik kan het wel eens hebben.  Hij is een geweldige papa, een geweldige echtgenoot, een geweldige man.  En hij is van mij.

 

15 reacties

  1. Liese, wat een prachtig logje ! Wees gerust, dit IS liefde. Ik zou wel een idem lijstje kunnen maken van de verschillen tussen mijn bedgenote en mezelf. Niks is mooier dan elkaar aanvullen en het doen met liefde voor elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s