wpid-wp-1438332954005.jpeg

Zit ik vanmorgen op mijn gemak mijn koffietje te drinken, prut nog in mijn ogen, met mijn gazet bij de hand, en daar passeert hij: de dagelijkse selfie.  Ik denk bij mezelf “Tiens, die ken ik…” maar als ik haar naam lees zegt het mij eventjes niets.  Mijn frank viel echter vlug dat het Flavie en haar man was.  Het is niet dat ik haar echt ken.  In feite helemaal niet, toch volg ik haar leven en wist ik haar te herkennen in de krant.  Instagram en wordpress zijn twee vormen van sociale media die ervoor zorgen dat ik -naast mijn eigen leven- ook nog een blogleven heb.  Mijn lief zegt soms “maar alléé, wie is dat nu?” Maar 7 maanden thuisblijven geeft me wel meer “speling” om te bloggen en blogs te lezen.  Zo zijn er heel wat bloggers waar ik het reilen en zeilen van volg.  Na de blogbrunch in maart kan ik ook op veel van die bloggers een gezicht plakken.  Als ik achteraf bedenk dat er nog veel meer van hen waren op die brunch zou ik het eigenlijk wel nog eens willen overdoen om ook de anderen te leren kennen, het was een superinitiatief.  Zo ben ik nieuwsgierig naar Flavie, maar ook naar Josie en Renilde.  Ik zie bij haar foto’s passeren van plekken waar ik ook soms kom.  Christa blijkt afkomstig te zijn van mijn streek, in tegenstelling tot Miss Carrie die uit het Antwerpse komt.  Ik vond het jammer voor Marlies dat het regende op haar trouwdag, ook al ken ik haar helemaal niet, ik voelde met haar mee.  De foto’s van Haaike doen me soms duizelen, ze woont zo mooi daar tussen die bergen.  Ook LJ volg ik al heel lang.  Niet alleen Mr. Brubeck maar sinds kort ook zijn vrouw Mrs Brubeck zijn bloggers die ik graag lees, en Thomas doet me steeds lachen met zijn gekkigheden.  Falderie heb ik jammergenoeg gemist op de blogbrunch en sinds kort volg ik ook heel graag Annelore met haar groot ménage en Annelyse die ik benijd voor haar gedrevenheid in het sporten. Ook de grotere blogs geven me vaak inspiratie en een glimlach van herkenning op het gezicht: Sofinesse, Tales From The Crib, Lobke, Erika Van Tielen….Er zijn ook steeds vaste commenters zoals Kirby, Inge en Sabrina, iets wat ik heel erg apprecieer, bedankt!  Jawel, er zijn er echt nog massa’s meer, sorry als ik jou er niet bij gezet heb.  Ik volg 86 blogs, het is niet omdat ik niet overal reageer dat ik niet meelees.  Heb je tips om mijn eigen blog te verbeteren of wil je wel eens dat ik over een bepaald thema mijn eigen hersenspinsels spuw dan hoor/lees ik het graag.  Ik doe het in eerste instantie nog steeds voor mezelf maar het feit dat hier mensen komen lezen en reageren is zeker een grote boost om verder te doen. Het besef is er wel -eens ik terug aan het werk ga- dat het bloggen misschien op een lager pitje zal komen te staan.  Maar intussentijd doe ik lekker door.  Het is hier gezellig in blogland.  You should join us!

Join-Us

 * hypnotiserende ogen-modus aan *

15 reacties

 1. Waauw, ik sta ook op de lijst 🙂 🙂 !!
  Ik heb een zeer dubbel gevoel bij die blogmeetings. Er zijn wat mij betreft ook heel wat mensen die ik wel eens zou willen ontmoeten, anderzijds vind ik het ‘mysterie’ rond iemand altijd interessant om te fantaseren :). Moest je weten dat ik in feite een oude Chinese dame ben met flaporen, dan zou dit je beeld dat je van mij gevormd hebben volledig verstoren.
  Er zijn bepaalde momenten waarop ik die ‘anonimiteit’ zou willen verbreken. Toen je bevallen was had ik wel zin je een cadeautje te bezorgen, maar op zo’n moment weet ik niet of dit zou geapprecieerd worden…

 2. Wat fijn dat je mij ook vermeld hebt! Ik probeer zoveel mogelijk blogs te lezen, maar vooral nu in de vakantie weerhoudt die grote ménage mij daar van 🙂 Ooit, ja ooit, dan zal ik eens vijf minuten op mijn gat kunnen zitten en rustig lezen zonder dat er 4 komen vragen wat ik aan het doen ben… en dan zal ik mijn blogposts ook niet meer na middernacht schrijven 😀
  Maar anyway, een nieuwe meeting, ik zie het volledig zitten. Ergens in Vlaanderen, of het nu de kust of de kempen zijn, mij maakt het niet uit. Ik wil graag meehelpen om er mijn schouders onder te zetten, alleen weet ik niet of dat geografisch echt een hulp is .. Hou me op de hoogte!

 3. Tof dat je ons herkende 🙂
  Leuk te lezen dat je nieuwsgierig bent naar ons leventje… zelf heb je ook een leuke blog om te volgen.
  Ondertussen heb ik hier andere leuke blogjes ontdekt… bedankt! 🙂

 4. Oh, superleuk om mijn blogje er ook tussen te zien staan! Ik herinner mij niet meer hoe ik hier de eerste keer terecht gekomen ben, maar wel dat ik snel overtuigd was dat dit een plekje was om vaker terug te komen 🙂
  En grappig inderdaad he, dat “blogleven”. Mijn vriend kijkt soms ook wel eens raar als ik reageer met een “ah ja, die heeft dat ook gedaan of die heeft het daar ook over gehad vorige week” en dat dat dan mensen blijken te zijn die ik enkel virtueel ken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s