wpid-20150802_174003.jpg

Dankzij mijn heel erg gemeende comment op de blogpost van Kathleen ben ik samen met mijn vriendin/collega winnares van een geweldige give-away namelijk: Meststoffen Voor Je Blog, een online cursus om je blog te laten groeien en bloeien.  Yes!  Ik had de proefles reeds gedownload en was al een tijdje aan het nadenken om mijn blog een beetje meer in the picture te krijgen, misschien nog meer leuke dingen eruit te halen.  Bij deze is dat echt een supertof en ultrawelkom cadeau!  Ik ben al het hele weekend zo content als een puppy met een chew toy.  Iedere keer als ik eraan denk gaat het even van “hell yeah!” in mijn hoofd en ik doe er ook zo’n imaginair dansken bij (in mijn hoofd kan ik ook ultragoed dansen, Beyonce, step a side!).  Hopelijk kan ik er iets mee bereiken.  Om te kunnen deelnemen aan de discussies tussen de deelnemers maakte ik alvast een Facebook-account voor deze blog aan.  Dat lijkt me trouwens ook al een stap in de goeie richting om meer volk deze kant op te trekken.  Het gebeurt wel regelmatig dat iemand me vraagt “of ik nog altijd blog?” grotendeels omdat ze die niet meer kunnen volgen via Facebook.  Ik heb het namelijk weggegooid zo’n kleine 3 jaar geleden.  Mèt reden!  Het gezeur, de duizenden wedstrijden, het gestoef, dat werd me echt teveel, ik heb het mij dan ook nog geen seconde beklaagd.  Sommige van mijn voormalige fb-vrienden volgen me nu via e-mail maar een groot deel is weggebleven van de blog wegens “nergens meer te vinden” In die drie jaar is er blijkbaar al heel wat veranderd op Facebook, al voldoende om te beginnen zuchten, enigszins van frustratie want ik moest altijd maar dingen invullen die ik niet wou prijsgeven. (overslaan, overslaan, overslaan)  Ik kies er ook bewust voor om de app niet te downloaden, de batterij van mijn gsm begeeft het nu al soms tegen 18u!  Dus……alvast tijdelijk….en misschien blijft het wel: de facebookpagina van Shoutyourheartout is nu HIER te vinden!

17 reacties

 1. Ik vraag me af waarom iedereen altijd meer lezers wil. Het is toch gewoon leuk om te schrijven? … Ik hou daar eigenlijk weinig rekening mee, hoef niet perse mijn bezoekersaantallen te checken. Uit mijn blog wijn al leuke contacten etc voortgevloeid, maar los daarvan vind ik het schrijven gewoon erg leuk.

  1. Ja hoor het is gewoon leuk en dat is ook mijn grootste drijfveer. Maar als het nog meer fijne contacten kan opleveren of me bij nog meer interessante blogs kan brengen dan lijkt het me wel interessant om te kijken of en hoe dit mogelijk is. En als alles blijft zoals het is, wel dan is het evengoed!

   1. Ja wel, kun je een pagina hebben zonder persoonlijke fb account? Dat zou interessanter zijn (Btw moest je nog interesse hebben in organiseren v blogmeet, laat maar weten he!)

    1. aha inderdaad, dat kan waarschijnlijk niet! Mysterie opgelost! 🙂

     zeker interesse in organiseren blogmeet. vandaag terug beginnen werken, dus even druk, maar stuur je nog een mail een van de dagen! 🙂

 2. Wow, tof. Ik wist niet eens dat zoiets bestond als “meststoffen voor je blog” (al verbaast het me natuurlijk niet). Veel plezier ermee en hopelijk haal je er iets uit! P.S., in zo’n blogmeeting ben ik ook wel es geïnteresseerd, lijkt me leuk om andere (meer ervaren) bloggers te ontmoeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s