Vorige week kreeg ik een foto via whatsapp van mijn lief.  Niets spectaculair, we sturen wel meer (al dan niet domme) foto’s naar elkaar door.  Deze keer was het echter zijn mooie hoofd met een minstens even mooie zonnebril erop.  “Cadeautje gekregen van de baas!” Allright!  Leuk!  Stiekem dacht ik al: “Hmm, misschien staat hij mij wel?”  Dat bevestigt mijn status van “afschooier”, die werd in het leven geroepen door mijn broer en wordt in stand gehouden door mijn echtgenoot.  (ter info: hij stond me niet….bummer)

Maar dat was blijkbaar de start van een extreme week.  Via instagram kwam ik in contact met Lieve die me een pakketje gaf van Danone

IMG_7839

Meer hierover in een apart postje later!

Via Erika won ik een playmobilsetje

IMG_7848

(no smartphone included, haha, jammer, dat zou ik nochtans ook kunnen gebruiken :-D)

Ik ben van het maak-het-jezelf-gemakkelijk-type en doe Collect en Go.  Soms krijg je dan eens iets gratis (een staaltje van iets, een reclameken van iets anders).  Deze keer was het echter één van de betere collect en go’s met extraatjes zoals:

IMG_7843

een rol Oreo’s.  Toegegeven, ik moest het papiertje terug uit de vuilnisbak halen toen ik besefte dat ik mijn gratis dingen aan het fotograferen was, het rolletje hield het namelijk geen 12u uit bij ons boefbeerkes.

2015-08-02 14.27.44

Een doos ijsjes van het merk Boni, hell yeah, die zijn lekker!  Niet te doen!  En ik vermoed dat ze niet te kostelijk zijn (ik dacht 2,40 ofzo voor 4, cava nog, zeker voor die smaak!)

IMG_7846

Nog meer yoghurt, ook bij Collect en Go.  Van de concurrent van Danone denk ik.  Mijn koelkast stond ineens vol met allerlei lekkere dingen.

2015-08-01 14.32.03

We kregen ook de kans om een geweldig trouwfeest bij te wonen, ééntje waarbij de kinderen gewoon mochten meekomen en er kinderanimatie was voorzien.  Eéntje dat zich ’s middags voordeed zodat we lekker allemaal buiten konden aperitieven en eten.  Eéntje dat voor ons een echt leuk uitje was ook al reden we er anderhalf uur voor.  Het was het meer dan waard!

wpid-wp-1438602882930.jpeg

Bij het vertrek was er nog een kleine attentie voor de gasten.  “Fijn dat je er was”, neen Joren en Joke: “Fijn dat we er bij mochten zijn!”

En het weekend kon al niet meer stuk met de cursus waar ik al in geuren en kleuren over blogde.

Yezzz, it’s a “Whoop Whoop”-week!

10 reacties

    1. ik doe die vooral als de “colruyt-lijst” te lang wordt en er veel zware dingen inzitten. Momenteel kan ik (met een Maxi-Cosi in de kar) niet veel meer inladen….

  1. Ewel ja, ik moet precies eens naar een andere Colruyt gaan; wij kregen een staaltje voor diepvrieszakjes, een kookboek over wokken (alsof ik al niet genoeg rommel heb) en ook van die yopla yoghurtjes. Bah bah bah. E dat was ook den eerste keer dat we er iets bij kregen trouwens! We bestellen nochtans elke maand bij Collect & Go. Tss.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s