Kennen jullie Two Owlettes al?  Een redelijk nieuwe blog waarop twee dames -Shari en Johanna- elk hun ding doen.  Wel, ze gooiden mij een liebsteraward toe.  Dus het is weer vragenuurtje!  Bedankt!  Here we go!

1.Waarom ben je begonnen met bloggen?
Thoh, ik had een bepaalde “uitingsdrang”.  Ik las/lees heel graag blogs en ik heb veel inspiratie om zelf dingen online te brengen.  Dat er mensen komen meelezen is heel leuk en mooi meegenomen, ik hou van de interactie.  Het is niet mijn eerste blog, maar het is wel mijn langste en mijn meest onderhouden blog.
2.Ben je een ochtend- of avondmens, en aan wat kunnen we dat het best merken?
Met twee kleine kinderen ben ik eerder een ochtendmens denk ik.  ’s Avonds lig ik meestal strike in de zetel, tenzij ik aan het werk ben uiteraard.  Ik weet het eigenlijk niet.  Als ik tot 20u of 22u moet werken dan ben ik op het werk niet moe terwijl ik thuis om 22u al een kwartier lig te kwijlen in de zetel…Als ik om 6u15 moet beginnen op het werk, dan ben ik wel moe.  Maar ik ben even productief als tijdens een gewone shift, dat terwijl ik hier om 6u nog prut in mijn ogen heb en me drie keer per minuut afvraag wat ik in feite ging doen op dat moment.
3.Wat is je droomjob?
Moest ik het weten ik deed ze denk ik.  Mijn huidige job doe ik heel erg graag dus in feite ben ik content.  Ik droom er wel van om later psychologe te worden en dat eventueel in bijberoep uit te oefenen, maar dat zijn toekomstplannen. (Relatietherapie lijkt me wel heel interessant)
4.Wat lust je heel erg graag? En een receptje mag altijd, dankjewel 🙂
Spaghetti is mijn topfavoriet.  En frietjes uiteraard.  Het recept is heel eenvoudig:
Ingrediënten: geld, wagen
* voorbereiding (5 minuten)
men springt in de wagen
men rijdt naar de frituur
* Werkwijze (5 minuten)
men bestelt er een kleintje met tartaar, een viandel en een bicky (kan vervangen worden door een tussenslag met stoofvleessaus en een brochette)
men wacht tot het klaar is (ondertussen kunt u al beginnen aan de afwerking, nl: uw geld tellen.  Ook heel belangrijk: een weerpraatje houden, dat zorgt voor extra smaak)
* Afwerking (1 minuut)
men betaalt, zegt:”dankuwel en tot ziens” (één keer is voldoende)
men komt terug naar huis met dat pakketje.  (niet te hard schudden)
klaar om te eten!
5.En wat lust je helemaal niet?
Spinazie, dat vind ik jukkiepukkie. Wie dat uitgevonden heeft zouden ze een jaar spinazie moeten laten eten.
6.Ik ga op reis en ik neem mee: drie dingen die je moeilijk kan missen.
Iets om te lezen.  Desnoods lees ik de verpakking van de ketchupfles.  Voor de rest…het mag allemaal thuisblijven al draag ik wel het liefst mijn eigen ondergoed 🙂
7.Steun je een goed doel? Waarom wel of niet?
Neen ik zou dat doen moest ik merken dat ik het op het einde van de maand zelf niet nodig heb.  Je mag dat gerust een beetje egoïstisch noemen.
8.Wat was je laatste tweedehands aankoop?
De wandelwagen van Linus nadat de onze  (die ook al tweedehands was) de geest had gegeven na 13 jaar dienst.
9.Wat is de recentste foto op je smartphone, tablet of fototoestel?
20150910_180109~2
Een slaapzakje dat ik tracht te verkopen op kapaza. Ik vraag er 7 euro voor maar in mijn gedachten kost het stukken van mensen, alletwee mijn kindjes hebben erin geslapen en het is zo superzacht.  Ik associëer het met babyknuffeltjes.  Als ik het niet verkocht krijg dan geef ik het wel weg aan iemand, het zou zonde zijn als het in een doos op zolder zou blijven liggen.   
10.Wat is je favoriete internetmeme? Ik bedoel niet je oma 🙂
ok, ik klikte op de link en voel me een beetje dwaas want ik begrijp nog steeds niet goed wat een internetmeme is.  Maar ik heb twee coole reallifememe’s hoor!  Eéntje van 98 en ééntje van 83!
Taggen, dat is niet van mijn gewoonte, maar Johanna, een dikke merci om aan mij te denken!

12 reacties

  1. haha, grappig, je recept voor frietjes! Bij ons gaat dat ook zo, meestal met peuter op rug of buik.
    en dat lezen, al was het de ketchupfles: zeer herkenbaar! Ik mocht van mijn moeder nooit lezen tijdens het eten wegens ‘slecht voor de vertering’ maar ik heb dat toch niet kunnen afleren hoor.

  2. Oh, ik moet ze ook nog invullen! Leuke antwoorden bij jou… Dat van dat slaapzakje herken ik, ik zou het zo van je kopen maar ben helaas die fase ook al voorbij en moet ook van mijn hart een steen maken om al die kleine dingetjes weg te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s