Labelstudio: de winnaars!

Drummmmrollllsssssssss!

Ik ben al de hele week naampjes aan het verzamelen in mijn speciale groene potje.  Ilja kwam al verschillende keren vragen wat er daarin zat:

wpid-wp-1442491393999.jpeg

Papiertjes in dit geval, geen ingewikkelde computerprogramma’s om namen te kiezen, ik hou van simpel.  Ik hield nog even stil dat hij de winnaars ging mogen trekken, maar toen het zover was kon hij ineens wel heel goed tot vijf tellen!

wpid-wp-1442491580895.jpeg

En de winnaars zijn geworden:

wpid-wp-1442491655070.jpeg

yey! Proficiat Eilish, lecoeurmevrouw, Kim van de verloren zakdoeken, Inge en Saskaya.  Graag jullie emailadressen doorsturen naar lieseshoutyourheartout@gmail.com dan bezorg ik deze aan de lieve mensen van Labelstudio!  Bedankt aan alle anderen om deel te nemen!  En labelstrijken maar!

14 gedachtes over “Labelstudio: de winnaars!

  1. It’s a miracle!!!! Ik heb eens gewonnen zeg, ik ben normaal zo’n loser die NOOIT iets wint. JOEPIEDEPOEPIE. E-mail adres komt eraan!

  2. Dju toch, ik zie dat hier nu pas…note to myself: vanaf nu weer meer tijd maken om zalig ontspannende blogpostjes te lezen!

  3. Joepiejajee ! I’m a winner !!
    Volledig uit de kleine kindjes denk ik dat ik mijn eigen naaisels met de labels ga versieren. Een zeer toekomstig iets, want na 3 naailessen ben ik nog allesbehalve een pro.

  4. En dan vergeet ik nog mijn mailgegevens door te geven, en doe ik je zelf zoeken. Sorry voor dat, het is niet dat ik niet dankbaar ben 🙂
    Ik heb ondertussen mijn bestelling geplaatst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s