Zondagavond 21u: Strike in de zetel.  Mijn lief is net thuisgekomen van de repetitie, ik houd mediacenteravondje in de zetel.  We kijken niet apart naar series, dus zet ik op de achtergrond meestal iets brainless op zoals “Singles” of “Zo man Zo vrouw”, waar ik met een half oog naar kijk.  Singles lijkt minder entertainend dan het vorige seizoen waar ik het nog had voor de grote Jessy.  Ik zeg het: brainless voor duust.

Zondagmiddag 14u:  Strike in de zetel nadat ik een ontspannend badje nam.  Ik neem nooit een bad.  Waarom niet?  Dat ik het eigenlijk zelf niet weet, maar zondag had ik er echt zin in.

Zondag 10u30: Lopend door de Vredestad op de KBC Ieper Trail.  Een geweldige ervaring, echt supertof.  Ik liep door de twee middelbare scholen waar ik les kreeg, door de bibliotheek waar ik zoveel kom, door de vervallen plek waar vroeger de bibliotheek zat (die ik indertijd ook al veel bezocht), door het parkeerterrein bij mijn werk, door kerken, door musea…. Kortom: MACHTIG!  En wat een organisatie!  Geen spatje commentaar!

Door een danscentrum in de stad
Door een danscentrum in de stad (bron: Facebook Franky Maes Danscentrum)

Ok, Ik zie er niet bepaald Doutzen Kroes uit als ik aan het lopen ben, dat is nog maar eens bevestigd met de foto!  Whatever!  Toen ik aan de finish kwam vroeg ik aan mijn vriendin: “Ben ik rood?”  Ze zei geen neen.

Zondag 01u30: “Ik heb overgegeven!”  Oh great.  De oudste (ahja, moest Linus dat al roepen zou er iets heel creepy aan de hand zijn denk ik).  Er waren brokken bij.

Zaterdag 22u30: Strike in de zetel.  Ik bekijk de eerste aflevering van De Slimste Mens Ter Wereld.  Misschien heb ik de eerste ronde volledig gezien, ik weet het zelfs niet meer.

Zaterdag 18u40: We komen toe bij mijn vriendin/meter van Linus die voor de kinderen zorgde terwijl we weg waren.  Spiderman opent de deur.  Time of his life denk ik.

Zaterdag 17u: Een huwelijksreceptie in Kortrijk waar ik weinig mensen ken, enkelen van één keer ontmoeten.  Ik amuseer me eigenlijk wel nog in het leren kennen van nieuwe mensen, nooit gedacht dat ik zoiets nog zou zeggen, ik ben niet echt de supersociaalste.

Zaterdag 14u: Ik maak me klaar voor de receptie, weet niet of het kleedje mij eigenlijk wel past of niet, iets met “is mijn gat niet te dik?”  Mijn lief moet dan backshots nemen met mijn gsm omdat ik niet over een grote spiegel beschik.  Deze post ik hier eventjes niet, maar wel een selfietje anders?

lemmietakeaselfie
lemmietakeaselfie

Zaterdag 10u: Ik trotseer de Decathlon met de kleuter.  Op zoek naar een mutsje dat ik online had gezien.

Omkeerbaar naar blauw met geel!
Omkeerbaar naar blauw met geel!

Bleek dat dit pas begin november binnenkomt…ik kocht alvast een nieuwe winterjas.

wpid-img_20151020_100833.jpg

Vrijdagavond 21u: Strike in de zetel.  We werken enkele afleveringen van How I Met Your Mother weg, de laatste twee heb ik gemist. Denk ik.

13 reacties

 1. haha fijn om zo te lezen!!
  inspiratie voor volgend weekend en een bijhorende blogpost 🙂

  ps: nee je ziet niet rood, heb je mij al eens zien lopen? Een vuurtoren heeft er niets aan 😉

 2. Zo tof dat je dat gedaan hebt! Mijn loopintentie is met de noorderzon vertrokken, ik had ook graag de urban trail in Brugge gelopen, maar ja… Misschien volgend jaar. We moeten eens naast elkaar lopen, na een paar kilometer sla ik bijna paars uit…;-)

 3. Leuke blog, ik heb ook altijd een rode kop als ik gelopen heb, maar ben wel blij dat ik het kan ondertussen…
  Leuk kleedje trouwens 🙂

 4. Het valt niet te ontkennen dat je serieus gesport hebt. #rooiekop 😀
  Moest ik van jou zijn, dan schreef ik me in in een bowlingclub. Zoveel strikes, jong!

 5. Ik hou ook wel van zo’n mediacenter avondje… En hier ook ééntje met buikpijn en koorts vandaag. Ik hoop keihard dat ik vannacht geen spuug net brokken moet opkuisen 😦

 6. Hahaha, ik lag hier efkes plat met “ahja, moest Linus dat al roepen zou er iets heel creepy aan de hand zijn denk ik”. Stelt u voor jong, dat die zo ineens al met volzinnen en al praat!

  En hier ook zo’n rode tomaat-loper (of fietser, al hangt het daar heel erg van de temperaturen af). Ach ja, we lopen toch maar, rood of niet!

 7. Ik heb die muts zaterdag vastgehad, maar toen ik vroeg “Je gaat hem toch opzetten he Basiel?” , zei hij NEE! Ik heb ze maar teruggelegd, maar ik heb er eigenlijk nog altijd spijt van :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s