Ken je dat, mensen waarvan je denkt: ik zou hen eigenlijk wel beter willen leren kennen want ik denk dat het echt goed zou klikken tussen ons, maar het komt er niet echt van.  Het leven staat je een beetje in de weg.  Zo heb ik het een beetje met Evelien.  Evelien leerde ik kennen tijdens mijn opleiding orthopedagogie, we carpoolden over en weer naar Kortrijk.  Ik haakte even af, maar zij deed dapper verder.  (Toen ik haar later tegenkwam en ze trots meldde dat ze afgestudeerd was werd ik jaloers, een tijdje later stapte ik zelf weer in en werkte de hele opleiding af, weliswaar niet meer samen met Evelien, maar met deze madame).  Evelien en ik zijn ook collega’s, niet rechtstreeks maar toch soms in contact met elkaar, maar most of all: Evelien kan geweldig mooi zingen.  Binnen onze voorziening werd een groep opgericht: Il Sogno Particolare . Het muziekensemble is een mix van bewoners en begeleiders van de voorziening.  De groep, waarbij Evelien samen met een andere collega de zang op zich neemt treedt regelmatig op, zo deden ze reeds samenwerkingen met Raymond Van het Groenewoud en Willem Vermandere.

Nieuwsgierig geworden naar deze speciale band?  Donderdag treden ze op in CC Het Perron in Ieper samen met Jan De Smet.  Alle info vind je op de affiche.

jan de smet

13 reacties

  1. Leuk, alleen zal ik mijn ventje nooit zo ver krijgen om te komen luisteren, het zou niet genoeg rocken vrees ik! En het is uiteraard weekdag, en hij moet om 5 uur op. Maar ik heb veel respect voor mensen die zich durven smijten voor iets!

  2. Soms heb ik dat ook: het gevoel dat ik een blogger of blogster wel beter zou willen leren kennen. X aantal jaren geleden kende ik een aantal bloggers persoonlijk (door blogmeetings) en meteen was er die klik. Maar kijk, ze hebben het bloggen ondertussen opgegeven en ’t was finito. (Behalve bij één iemand die nu een zeer goede vriendin van madam Menck en ik is geworden.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s