Morgen deze tijd loop ik mee met Wings For Life in Ieper.  De wedstrijd waarbij de eindstreep jou inhaalt.  De fameuze catcher car vertrekt een half uur na de lopers.  Gezien ik een heel trage loper ben hoop ik dat ik niet de eerste ben die gecatched wordt, al moet er iemand de eerste zijn hé.

Het lopen staat de laatste maanden sowieso op een laag pitje. Als ik één keer per week weggeraak is het een goeie week geweest.  Ik hoop het aantal loopsessies op te drijven eens Linus naar school gaat (nog anderhalf jaar geduld dus) want ik loop het liefst ’s morgens.  Toen het nog alleen Ilja was liep ik gemiddeld drie keer per week.

Nochtans is lopen echt een supergoeie uitlaatklep.  Niet alleen voel ik me op het moment zelf goed, achteraf heb ik er nog de hele dag voldoening van.  Het is ook het ideale moment om muziek te luisteren.  Momenteel gebruik ik weer veel mijn iPod, ik luisterde lange tijd gewoon naar de radio.  Ik hou er echter niet van als er veel gebabbeld wordt en ik heb nog steeds geen favoriete radiozender (net zoals ik geen favoriet tijdschrift heb).  Er zijn verschillende genres op te vinden maar mijn favoriete nummers zijn toch die van Green Day van de  CD 21st century breakdown en Rise Against Siren Song Of The Counter Culture

Eerder luidruchtig maar het helpt als het even lastiger wordt.  Ook Rihanna en Justin Timberlake zijn erop te vinden, ze zorgen voor de meer up-tempo-nummers.  En ook dit mag niet ontbreken:

Ik laad mijn iPod alvast op voor morgen en hopelijk kan ik toch enkele kilometers lopen alvorens ik afgevoerd word met de shuttlebus!

 

7 reacties

  1. Benieuwd hoe het gegaan is! Ik zag er hier ook reclame van en dacht mij al in te schrijven toen ik besefte dat het samenviel met de wedstrijd in Genève. Volgend jaar dan maar, want het concept is eigenlijk wel heel tof (en dat je er een goed doel mee steunt nog meer natuurlijk)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s