Gekregen: Twee weken geleden was het mijn verjaardag.  Hoera voor mij!  Maar vooral: hoera voor verjaardagscadeautjes!  Ik kreeg een geweldig mooi boeket van mijn liefje.

img_20160907_121604.jpg

Hij weet waar hij moet gaan om iets naar mijn zin te vinden!  Van mijn collega’s kreeg ik een boekenbon, ze kennen mij blijkbaar goed.  Aangezien ik helemaal weg was van “Wij En Ik” kocht ik de nieuwe van Saskia De Coster.  Daardoor liggen de verwachtingen uiteraard hoog, dat is meestal geen goede ingesteldheid, ik weet het.

Gereserveerd: Deze morgen was de presale voor de nieuwe Green Day-tour.  Ze spelen op 2 februari in Vorst Nationaal.  Ik kon vlot twee staanplaatsen bemachtigen.  Het was te aanlokkelijk om mijn liefje iets anders wijs te maken en te zeggen dat alles uitverkocht was.  Maar bang bang!  Here we come!

Geslapen: slecht en goed.  Zo las ik deze week al bijna een boek uit ’s nachts.  Om de één of andere bizarre reden word ik wakker om 03u en blijk ik uitgeslapen.  Andere nachten slaap ik als een roos

screenshot_2016-08-18-08-20-03.png

 

Het gebeurt zelden dat er zo weinig restless/awake-lijntjes staan in mijn slaappatroon. 

Gekeken: en nog altijd aan het kijken: naar het nieuwe seizoen van Ten Oorlog.  Arnout Hauben koos deze keer onze voortuin om een programma te maken.  Ons huis werd tot nu toe net niet getoond.  Het is verontrustend om te weten dat op slechts zoveel cm hoogte er nog volledige soldaten liggen te liggen.  Ergens besef ik wel dat dit zo is, maar als je ze effectief in beeld ziet is het nog een ander verhaal vind ik.  Ik stop Ilja’s graafkraantjes alvast iets verder weg.

Gelopen: sinds kort heb ik mijn looptoertje uitgebreid naar ongeveer 10 km.  Dit was eigenlijk de doelstelling tegen het einde van het jaar, maar gezien het lopen zo vlot gaat de laatste tijd ben ik er al enkele weken mee bezig.  Deze week nam ik een andere route dan ik gewoon ben om er een beetje variatie in te steken.  Je komt al eens iets tegen onderweg:

img_20160905_100110.jpg Door mijn oortjes klonk Studio Brussel music @ work.  Josefien werd opgebeld om haar favoriete platen door te geven.  Supertof om haar te horen babbelen tijdens het lopen.  Stiekem hoopte ik wel op een loopnummer gezien haar liefde voor de sport en inderdaad, ik werd verwend!

Gehoord: Diezelfde ochtend kwam het nieuws uit dat Bastille een concert geeft ten voordele van Music For Life.  Met elke hit die ze maken word ik meer en meer fan.  Vrijdag probeer ik alvast om aan tickets te geraken.

En wat heb jij gedaan?

18 reacties

 1. Tongbrekers voor de West-Vlamingen. Jij hebt dus hekrehen, hereserveerd, heslapen, hekeken, helopen en hehoord. 😎
  O ja: een late maar daarom niet minder welhemeende helukkihe verjaardag!

 2. Ik heb Gisteren rap een hotel Gereserveerd voor mij en ’t lief. Hij doet een tour de Belgique momenteel en zit in Diest. Feit dat hij vandaag jarig is was een goeie reden.
  Dat ik nu nog voor de job in Oostende ben en voor avondmaal in Diest moet Geraken is maar een kanttekening.

 3. Gekakt, vanmorgen vroeg reeds (zo’n drie kilo).
  Geschart aan mijn neuze, omdat hij jukte.
  Gescheld, een halve kilo patatten.
  Gelezen, onder andere dit logje van joen.
  Gemetst, die steen die al van vorig jaar los lag op het muurtje.
  Gereden naar zee, met mijn fiancée, haar rug inGewreven met zonnecrème.
  Gedronken op een terrasje, voor mij een bruine Leffe, voor haar een wit wijntje.
  Getelefoneerd naar een aannemer voor onze badkamer, naar hij nam niet op.
  Gewasuphangen, omdat die nat uit de machine kwam.
  Gereserveerd, een vaart in Breskens voor vrijdag

 4. Ow my god, dat slaappatroon van u!!! Bij mij staat het élke nacht vol blauwe lijntjes!!! Ik lig minstens 45min verspreid over één nacht te woelen. En ik durfde zelfs denken dat dat vrij normaal was…… niet dus :p Gelukkig staat er dan nog ‘zelden’, maar bij mij is dat dus nooit… Wat voor ne fitbit hebt gij? Met gps erin?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s