Vind je de entertain-je-kinderen-tips van Lobke Gielkens in het CM-magazine interessant?  Wou je ooit al graag eens op date met de ravissante Erika Van Tielen?  (geef maar toe, aanlokkelijk toch?) Een workshop fotografie of een personal styling voor je kleren, lijkt dat wel iets voor jou?  Je kunt het krijgen!  Op eBay loopt er momenteel een bloggersveiling  ten voordele van S.O.S. Kinderdorpen.  

sosHet “Simbahuis” is één van hun projecten in Liedekerke waar kinderen in moeilijke leefsituaties gedurende een korte termijn opvang kunnen krijgen.  Opvoedster zijnde sprak me dit meteen aan en ik besloot om ook mee te werken aan de veiling die voor dit doel wordt georganiseerd.

Waarop kun je bieden?  Op mij eigenlijk.  Beetje vreemd misschien, maar ik bied een uitstapje aan doorheen De Westhoek.  Samen met mijn echtgenoot kan ik je leiden langs de toeristische trekpleisters van de streek inclusief leuke wist-je-datjes.  We starten met een stevig ontbijt en ’s middags is er ook een lichte lunch voorzien (kun je meteen mijn kookkunsten eens beoordelen ook).  Bieden kan HIER.  (haha, ik ben een item en ik ben gratis verzendbaar).

Of interesseren de andere veilingen je misschien meer?  Ga zeker eens een kijkje nemen, klik op “shop it” en dan zie je wat de andere bloggers aanbieden!

img_20160922_084546.jpg

 

6 reacties

  1. Ik kan iedereen aanbevelen op jullie te “bieden”, jullie zijn de perfecte gastheer en gastvrouw!
    Leuk iniatief, ik neem zeker een kijkje!

  2. Het kietelde écht om me in te schrijven op Ebay en een bod te doen op dit fantastische aanbod (met achterliggend een prachtig doel). Waarom dan toch niet? Tja, mijn eerste fact-to-face-ontmoeting met een blogger moet er nog komen. Daarbij: Pannenkoek en zijn freule bij jullie op ontbijt – stel je voor! Tien minuten na mijn ontbijt moét ik gaan kakken – stel je voor dat je ’s anderendaags naar http://www.ruimdienstquicke.be/nl/ moet bellen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s